<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/29244387?origin\x3dhttp://thecrowned-me.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Chanelle
The kuku.

My name is Chanelle. (: I eat , sleep and i rot alot. Dance is my passion and i always believe that happiness is the most important thing in my life.

Chatterings.
voicewithins.


Free chat widget @ ShoutMix



Your Paths
outdoors.

Base codes & Layouts by : Shanice



Archives.
What's past is past.
It can never be relived. (:

♥ Dance is movement, movement is life.

Dance with me.



Saturday, June 07, 2008

Helloooo guys ! i think i'm currently kinda drunk ? had quite alot of Long Island Tea today & i'm prepared for a hangover tomorrow . I feel kinda dizzy & i feel like i'm kinda floating now ? hahaha ! whatever .

Here's a Quiz from Angel Lao po's blog ! muahaha ! (:

1. if your lover betray you, what will your first reaction be?
Ans : Hmms , depends on what he did .

2. if you can have a dream come true, what will it be?
Ans : Everyone to be happy & healthy .

3. what will your dream wedding be like?
Ans : In a really nice hotel ? or maybe overseas ? lol .

4. are you confuse as to what lies ahead of you?
Ans : I don't know what lies ahead of me .

5. what's your ideal lover like?
Ans : No one can ever suit my expectations . there are ought to be flaws cause no one's perfect .

6. which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
Ans : both.

7. how long do you intend to wait for someone you really love?
Ans : I won't wait , I'd move on with my own life .

8. if the person you secretly like is attached, what would you do?
Ans : Give them my blessings . (:

9. is there anything that made you unhappy these days?
Ans : of course . That's why i'm drunk idiot .

10. are you in love or being loved now?
Ans : both .

11. how do you see yourself in ten years' time?
Ans : Never thought of that .

12. who are currently the most important people to you?
Ans : Myself , Family & Friends .

13. what kind of person do you think the person had tagged you is?
Ans : Nice & sweet . (:

14. would you rather be single and rich or married but poor?
Ans :I'm fine with both .

15. what is the first thing you do every morning?
Ans : Lay on my bed .

16. would you give all in a relationship?
Ans : all ?

17. if you fall in love with 2 ppl simultaneously, who would you pick?
Ans : The one who likes me ? or maybe , i wouldn't choose any of them .

18. what type of friends do you like?
Ans : Anyone . (:

19. what would you like to do with your boy?
Ans : chat ! (:

20. what would you name your children in the future?
Ans : I don't want any children . (:

Thats all guys ! tata & Takecares ! (:






9:05 AM